Hotspots in West Amerika

Metropolen West Amerika 

Op roadtrip in West Amerika kom je een hoop wereldsteden tegen voor een bezoek aan een stad. Enkele voorbeelden van gave steden zijn Las Vegas, San Francisco en Los Angeles. Hieronder vind je meer informatie over deze metropolen.

San Francisco

San Francisco is te vinden op 43 heuvels en in een baai. Je kent San Francisco misschien wel van de Golden Gate Bridge die in veel films  voorkomt. In San Francisco kun je over deze rode, lange hangbrug van 2,7 kilometer fietsen. Erg gaaf om te ervaren! Andere must-visits in deze metropool zijn Fisherman’s Wharf met vele zeeleeuwen, het gevangeniseiland Alcatraz, de unieke straat Lombard Street, de Cable Cars en de grote Chinatown.    

Las Vegas

Las Vegas is de stad van de plezier en vermaak. Wat ooit een klein woestijnstadje was, is uitgegroeid   tot een gave topstad. Je kunt hier overnachten in een chique hotel met een thema. Tijdens je stadsbezoek  kun je naar  klein Venetië, Freemont Street, de Stratosphere Tower, de Bellagio Fountains en The Strip. In Las Vegas bekijk je topshows, waag je de gok van je leven in de vele leven in de vele casino’s, kun je touwen in een Elvis-Chapel en eindeloos winkelen.


Los Angeles

Los Angeles ken je waarschijnlijk van topattracties  zoals Hollywood, Santa Monica met de bekende pier, het strand van Venice Beach en de chique wijk Beverly Hills. Je kunt hier over de Walk of Fame lopen, een filmstudio bekijken en een tour langs de villa’s van filmsterren volgen.

Natuurlocaties in West Amerika

West Amerika staat bekend om de vele natuurlocaties. Hieronder vind je de mooiste nationale parken in het westen.

Yosemite National Park

Yosemite National Park is één van de meest indrukwekkende nationale parken van Amerika. In dit nationale park kun je naar bezienswaardigheden zoals Half Dome, Mariposa Grove, Yosemite Valley, Bridalveil Falls, Yosemite Falls en Tioga Road. Laat je overweldigen door alle natuurpracht aan hoge bergen, heldere meren, kabbelende beekjes, bosrijke valleien en watervallen.

Grand Canyon

De Grand Canyon is een absoluut hoogtepunt in West Amerika. Dit is een gigantische kloof. Je kunt hier een wandeling over de North en South Rim, helikoptervlucht en autoroute rijden.

Monument Valley

Monument Valley  is kenmerkend voor het westen van Amerika. In dit woestijnlandschap staan  enorme roodbruine rotsformaties. Je kent dit landschap waarschijnlijk van cowboyfilms. Je kunt hier met een paard onder begeleiding van een Navajo indiaan de roodbruine landschappen ontdekken. 

Yellowstone National Park

Yellowstone National Park is volgens velen het mooiste  natuurpark van de Verenigde Staten. In dit  natuurgebied kun je natuurplekken zien die bestaan uit warmwaterbronnen, kloven, valleien en geisers. In dit gebied leven veel bizons.

Kun jij na het lezen van  niet langer wachten op een rondreis West Amerika? Laat je informeren door een reisbureau Amerika en reserveer jouw reis naar het westen van Amerika.

Klik hier om een tekst te typen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb