Rondreis Azoren

Een rondreis Azoren staat voor een fantastische reis met waanzinnige natuurverschijnselen. Gedurende deze bijzondere rondreis bevind je je bij lang gestrekte landschappen, adembenemende kliffen en onvergetelijke bezienswaardigheden, zoals vulkanen, natuurlijke warm waterbronnen en kleurrijke meren. Kies je voor een Reis rond de Azoren, dan beleef je alle schoonheden op de Archipel Azoren!

Onvergetelijke bezienswaardigheden

Maar de Azoren heeft meer dan bijzondere en onvergetelijke natuurwonderen. De Portugese eilandengroep heeft je ook vele historische bezienswaardigheden te ervaren, bijvoorbeeld historische plaatsen. ervaar gedurende je rondreis van het beeld op de bekende plaatjes Sete Cidades en ontdek de historische plaats Ponta Delgada op het bijzondere eiland genaamd Sao Miguel, wandel over de eeuwenoude vulkaan en geniet van klassieke wijnen op het bekende eiland Pico. 

Groepsrondreis Azoren

Lijkt het je fijn dat alles voor je gepland is? Plan dan voor een groepsrondreis. Een groepsrondreis laat je de meeste highlights van de eilanden zien. Een Nederlands sprekende begeleider organiseert de rondreis met een groep. Dat maakt dat je tijdens jouw groepsreis je nul zorgen hoeft te maken over bijvoorbeeld vliegtickets, overnachtingen en het reisoverzicht. Alles is geregeld. De mooiste highlights zijn verwerkt gedurende je groepsreis. In het kort een Groepsrondreis is puur onvergetelijk.

Individuele rondreis

Regel je de reis bij voorkeur alleen? Ook dat kan! Bepaal jouw eigen planning. Bepaal zelf welke eilanden je wilt ontdekken gedurende de rondreis. Ontdek pure zelfstandigheid.

Meest geboekte rondreizen op de Azoren

Alle rondreizen vertrekken vanaf het vulkanische eiland Terceira of Sao Miguel. Veel bezochte Azoren Rondreizen zijn:

  • Terceira - Pico - São Miguel.
  • drie eilanden route
  • 12-daagse rondreis vanaf Sao Miguel.

De beste excursies gedurende je rondreis

  • Bijzonder: Walvissen spotten op Pico.
  • Wandelen langs kratermeren en steile kliffen. De eilanden kennen zestig officiële wandelpaden.
  • Caldeira das Sete Cidades.
  • Thermische plek Lagoa das Furnas.