Wandelvakantie Azoren

De Azoren midden in de Atlantische Oceaan zijn een onvergetelijke vakantiebestemming voor een mooie wandelvakantie.  De groene eilanden zijn een prachtbestemming voor wandelliefhebbers. Logisch, want het buitenleven is echt wonderschoon. Lees meer over een wandelvakantie Azoren.

Wandel door prachtige Landschappen

Daarnaast zijn er meer dan 60 net onderhouden routes om te wandelen genaamd Azoren Trails. Deze routes om te wandelen zijn uitgezet door de veelzijdige en verbluffende natuur. De routes zijn geschikt voor alle wandel niveaus. Of je nu regelmatig de wandelschoenen aantrekt op de groene eilanden kan iedere vakantieganger prachtig wandelen. Wandel langs vulkanische landschappen warm waterbronnen. Lees meer over wandelen op de Azoren, mooie wandelroutes en wandelvakanties.

Unieke Trails - officiële wandelroutes

Op de Archipel vind je ongeveer 50+ Trials. Trails zijn officiële wandelroutes. Het is een samenstel van veilige routes om te wandelen. De wandelpaden zijn gecombineerd door de regionale overheid. De paden om te wandelen gaan parallel aan iedere must-see. De paden vind je in verscheidende zwaartes. Op deze manier is er voor iedere wandelaar een juiste wandelroute. Anders gezegd de Azoren zijn een perfect punt voor een wandelreis.

Droomreis: wandelen met adembenemende uitzichten

Wil jij ultiem te de natuur te beleven? Wil je diverse natuurwonderen en historische plekken ontdekken? Beleef je grillige Trails langs over vulkanen? Wandelvakanties zijn er in diverse soorten Als je een ervaren wandelaar bent die regelmatig loopt. Of als je slechts enkele kilometers loopt. Een wandelreis naar de Azoren biedt voor ieder vakantieganger een mooie wandelvakantie.

Populaire wandelpaden op Sao Miguel

Sao Miguel is het grootste eiland. Je ontdekt hier de bekendste paden om te wandelen.
De meest onvergetelijke wandelpaden op Sao Miguel zijn:

  • Gemakkelijk route langs Lago das Furnas.
  • Wandelroute: Sete Cidades.
  • Ontdek natuurlijke geisers en waterbronnen bij Caldeira das Furnas. Route: Celdeira, 7 km. Wandelniveau: makkelijk.
Wandelreis Sao Miguel